Sportarts in Almere

Je bent een Sport Medisch Centrum of je bent het niet!

Aangezien wij het wel zijn, kan een sportarts natuurlijk niet aan ons team ontbreken. Vanaf eind augustus zal Maarten van Oosterbos daarom ook actief bij ons aanwezig zijn voor sportmedische keuringen, blessure consulten en keuringen voor sportopleidingen.

Je kunt bij de sportarts terecht voor een deskundige diagnose van klachten die je beperken in jouw sportbeoefening. Alle aspecten van sportbeoefening worden daarbij meegenomen. Na de diagnose besluit de sportarts in overleg met jou of, en zo ja welke, vervolgbehandeling zal plaatsvinden. Vaak kan de sportarts zelf de behandeling starten in de vorm van oefeningen of advies over bijvoorbeeld aanpassingen in materiaal of trainingsschema’s. Daarnaast kan je bij de sportartsen ook terecht met vragen over training, medicijnen, supplementen, schoeisel en medische problemen in relatie met sportbeoefening.

Start jij binnenkort aan een sportopleiding en wil je een keuring ondergaan, of heb je een lastige blessure en wil je dat een sportarts ernaar kijkt. Maak dan een afspraak via ons telefoonnummer.

036 30 34 000