Fitheid

Doortrainen na je revalidatie?

Doortrainen na je revalidatie?

Na je revalidatie houdt het natuurlijk niet op. Je bent door onze therapeuten terug gebracht op je gewenste niveau en als het goed is, wil je dit niveau graag behouden. Bij ons krijg je de mogelijkheid om onder semi-supervisie door te kunnen trainen. Je traint namelijk zelf in je eigen tijd in onze sportzaal, maar blijft de mogelijkheid houden om vragen aan onze therapeuten te stellen.

We hebben twee verschillende mogelijkheden om te kunnen blijven trainen. Namelijk de 10-ritten kaart en een maand abonnement

Met de 10-ritten kaart bepaal je zelf hoe lang je over je 10 trainingen doet. Wanneer je bijvoorbeeld één keer per week zou willen trainen, is een 10-ritten kaart voor jou de perfecte oplossing.

Het maand abonnement houdt in dat je onbeperkt mag komen trainen. Wil je bijvoorbeeld nog enkele maanden hard doortrainen dan kan je het beste een maand abonnement afsluiten. Wanneer je jouw doel bereikt hebt, kan je ook direct weer het abonnement stop zetten waarna hij de volgende maand gestopt wordt en dit alles zonder extra kosten. 

Als je vragen hebt over deze mogelijkheden, vraag dan jouw therapeut voor de mogelijkheden.

Bootcamps

Bootcamps

Naast de reguliere fysiotherapie, worden er bij ons ook bootcamps aan teams of groepen gegeven. Op deze manier kan je jezelf of jouw gehele team gedurende de winter- of zomer maanden fit houden.

Vaak worden de bootcamps over meerdere weken gegeven. Op deze manier kan je echt aan je conditie en kracht werken.

Ben jij geïnteresseerd in het doen van een bootcamp met je vrienden of vriendinnen of wil jij met jouw team fit door de zomer of winter komen? Bel of mail dan met de praktijk voor onze mogelijkheden.

Boksen

Boksen

Op het SMC Almere proberen wij een verscheidenheid aan activiteiten aan te bieden. Naast krachttrainingen, pilates en bootcamps geven wij sinds kort ook cursussen boksen.

Een cursus van 10 lessen om de basis van boksen te leren.

 

Naar aanleiding van het succes van de vorige cursus boksen zal er vanaf donderdag 22 augustus 2019 weer een cursus boksen starten. Deze cursus is bedoeld om de basis van het boksen te leren. Wil jij op een verantwoorde manier fitter worden? Twijfel je al een tijd om je bij een boksschool in te schrijven? Of wil jij op een andere manier geprikkeld worden? Dan is deze cursus echt iets voor jou. De structuur van de lessen bestaat uit een warming-up, gevolgd door een stuk techniektraining, core-stability en interval training. Per les zal het niveau opgebouwd worden.

 

De cursus heeft 10 lessen en zal starten op donderdag 22 augustus 2019. De les start om 19.30 en zal een uur duren. De kosten voor deze cursus zijn €79,-. Bokshandschoenen en ander materiaal zullen door het SMC Almere verzorgd worden. Indien je eigen materiaal hebt, mag je deze uiteraard meenemen en gebruiken. De minimale leeftijd voor deze cursus is 16 jaar en ouder. 

 

Voor meer informatie en aanmelding kan je een mail sturen naar: mitch.meijer@smcalmere.nl. Ben je overtuigd en wil je deelnemen aan deze cursus? Meld je dan snel aan want er zijn maar 10 plekken beschikbaar.

Vermeld in de mail voor je aanmelding het volgende: je naam, telefoonnummer en je eventuele ervaring met boksen (mocht dit van toepassing zijn).

 

CIRCL Mobility

CIRCL Mobility

 

In deze nieuwe lesvorm leer je verschillende beweegpatronen die jou helpen om je range of motion te verkennen en te vergroten. Er wordt gewerkt aan het opbouwen van spierkracht en controle over je bewegingen om zo de kans op blessures te verkleinen, jouw herstel te bevorderen en sportprestaties te verbeteren.

Tarieven

Tarieven

10-rittenkaart:

€ 54,-
€ 33,- (studenten)
€ 52,- (volgend op hart revalidatie)

Nergens aan vast!

Maand abonnement:

€ 43,-
€ 28,- (studenten)

Maandelijks opzegbaar! Met een opzegtermijn van 30 dagen.

CIRCL Mobility

10 lessen voor € 100,00 

Contact

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de verschillende cursussen neem dan contact op ons op het telefoonnummer 036-3034000. Je kan ook mailen naar info@smcalmere.nl