Shuttleservice voor fysiotherapie

Ben je geopereerd en kan je niet naar de fysiotherapie komen maak gebruik van de shuttleservice?

Het Sport medisch centrum Almere biedt voor de patiënten in de eerste fase van hun revalidatie een shuttle service aan. Het is belangrijk om snel te starten met fysiotherapie nadat men geopereerd is. Daarom bieden wij een shuttleservice aan in Almere en Muiderberg voor de mensen die niet over eigen vervoer beschikken of door anderen gebracht kunnen worden.

Wij merken dat patiënten behoefte hebben aan hulp in de eerste periode van hun revalidatie. Een operatie staat vaak voor afhankelijkheid. Even naar de Fysiotherapeut gaan in de eerste fase na je operatie kan soms lastig zijn daarom hebben wij hier iets op bedacht. Een haal en breng service voor fysiotherapie is een unieke service in Almere en Muiderberg.

Het Sport medisch centrum Almere heeft in de afgelopen jaren vele patiënten hiermee geholpen in hun revalidatie. Wij hopen daarmee de kwaliteit van de zorg te optimaliseren waardoor elke revalidatie een succes wordt. Wil je meer informatie over onze shuttle service bel 036-303400 en vraag naar Tabasom Dabiri.  

testimonial:
Na mijn voorste kruisband reconstructie was ik erg blij met de shuttleservice van het Sport medisch centrum Almere zodat ik zowel overdag gebruik kon maken van de shuttleservice als ’s avonds door mijn man gebracht kon worden.-