Praktijk in Holland Heineken House groot succes

De medische begeleiding van de gehele crew van het Holland Heineken House werd deze editie van de Olympische Spelen weer verzorgd door Zilveren Kruis Achmea in samenwerking met ons centrum.

“Veel medewerkers maken gebruik van de medische diensten. Maar gelukkig gaat het voornamelijk om kleine ongemakken. De eerste weken waren het vooral insectenbeten en nu hebben mensen behandelingen nodig voor overbelasting door het vele staan en lopen”, zegt arts Annemiek van Wisselingh. Zij was samen met onze fysiotherapeuten Jelle Olde Riekerink en Mischa Vermeijs dagelijks in de medische hulppost aanwezig om de 450 medewerkers van het Holland Heineken House van advies en medische zorg te voorzien.

Het was de derde keer dat de medische hulppost van Zilveren Kruis in het HHH in samenwerking met NOC*NSF en Heineken beschikbaar was. Het was tevens de derde keer dat wij de fysiotherapie verzorgden. De medische hulppost maakt onderdeel uit van het Olympische programma van Zilveren Kruis waarin zij een bijdrage levert aan de gezondheid van de medewerkers van het HHH en de bezoekers, de sportmedische keuringen van de Olympische sporters en bezoekers in beweging wil brengen.