Fitzwanger, de manier om fit te zijn tijdens je zwangerschap

Fit door je zwangerschap heen.

Ben jij 20 – 25 weken zwanger en wil je graag fit door je zwangerschap heen en wat meer te weten komen over de zwangerschap meld je dan aan! In december start Anne Hulshof weer met een cursus Fitzwanger. Wil je meer informatie over de cursus of inschrijven kan dat door ons te bellen op 036 3034000

De Cursus

De FitZwanger cursus is speciaal voor vrouwen die fit willen blijven tijdens de zwangerschap en de theorie rondom de zwangerschap en bevalling willen horen. De cursus bestaat uit 8 lessen van 1 ½ uur waarvan een les met partner.

Tijdens het eerste half uur van de les wordt het theoretische deel gegeven, waarna wij gezamenlijk een uur lang sporten om lekker fit te blijven. Verder is er een partnerles waarin de bevalling wordt besproken.

Waar en wanneer

De cursus zal op dinsdagavond gegeven worden van 18:30 -20:00 op het sport medisch centrum Almere. De kosten van de cursus bedragen 145,- en een losse partnerles kost 29,-

Vergoedingen:
Wil je weten of de FitZwanger cursus wordt vergoed, dan dien je dit zelf bij je zorgverzekeraar te informeren. Aan ons betaal je de cursus rechtstreeks. De cursus is geen behandeling of therapie. Of en wat de verzekering vergoedt varieert per verzekering. Wij zijn niet verantwoordelijk als de verzekering niets vergoedt!