Nieuwe maatregelen; indien mogelijk, alles via E-health

Nieuwe maatregelen
Gisteren zijn er nieuwe maatregelen vanuit het RIVM afgekondigd. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor de fysiotherapie. Vanaf vandaag zullen wij, in ieder geval tot 6 april, geen patiënten in de praktijk ontvangen. Dat betekent echter niet dat jouw proces stil hoeft komen te staan.

E-health
Aangezien wij als het Sport Medisch Centrum Almere de beschikking over E-health/therapie op afstand hebben, kunnen wij jouw proces online begeleiden. Op deze manier zal het verlies aan voortgang gedurende deze corona crisis zo klein mogelijk zijn. Deze maatregel zal zeker tot 6 april voortgezet worden. Tegen die tijd zal geëvalueerd worden of de maatregelen veranderd of voortgezet worden.

Gezondheid
Zoals je de afgelopen weken al hebt gelezen en mogelijk hebt meegemaakt, hebben wij meerdere maatregelen getroffen. Deze maatregelen hebben wij getroffen om jou als patiënt gezond te houden. Onze eerste prioriteit in deze crisis is namelijk de gezondheid van jou als patiënt. Wij snappen dat het soms vervelend kan zijn. Toch hopen wij op jullie begrip.

Bedankt voor jullie begrip!