Fit het wintersport seizoen tegemoet

Preventief trainen om de kans op wintersport blessures te minimaliseren!

Veel mensen kennen het wel. Ze hebben ervan gehoord of het mogelijk moeten ondervinden. De beruchte 3e wintersport dag. Die derde dag is de dag dat de meeste blessures ontstaan. Hierbij maakt het niet uit of je nou wel of geen ski of snowboard ervaring hebt.

Op de derde dag ontstaan vaak de meeste blessures aangezien je vermoeid raakt. Je techniek wordt minder, de pijntjes spelen op, die korte nachten en die heerlijke biertjes, (glüh)wijntjes en schnaps beginnen hun tol te eisen.

Een goede fysieke gesteldheid is dan van groot belang. Door een preventieve training kunnen wij jouw belastbaarheid naar een hoger niveau brengen en wordt automatisch de kans op blessures kleiner.

Tijdens de trainingen welke op de maandag avond plaats zullen vinden, zal er veel aandacht zijn voor het trainen van stabiliteit, conditie en kracht. Elke week zal er één vast moment zijn waarop er in groepsverband en onder leiding van een fysiotherapeut getraind wordt. Daarnaast zal je zelf de mogelijkheid krijgen om nog een keer in de week op jezelf te trainen. Op deze manier zorg je ervoor dat je sterker wordt!

Start: Maandag 7 oktober 2019
Aantal lessen: 10 lessen
Wanneer: Maandag avond van 19:30-20:30 uur
Kosten: 99 euro (inclusief je 10-ritten kaart voor je eigen trainingen).
Inschrijven: info@smcalmere.nl of bel